sábado, 4 de diciembre de 2010

02 de desembre del 2010

Avui canviem de mes, al desembre. Ja s'acosten les vacances de nadal, però mentres anem esperant continuem amb la rutina, els treballs i les reflexions. En la sessió de la qual parlaré, no hem fet gran cosa. Pràcticament, hem dedicat la classe a acabar l'activitat tan divertida de la pixilació.Tenia curiositat per saber com quedaria el nostre vídeo i penso que el resultat ha sigut molt positiu, ha quedat molt bé tot i ser la primera vegada que ho fem. Aquí l'adjunto perquè el pogueu veure:


Un cop acabada l'activitat, ens hem posat mans a l'obra amb una altra menys pràctica: havíem de buscar una notícia en tres diaris digitals i comparar-les segons la utilització de la font, les imatges, etc. Com que el temps ha passat volant, ens hem quedat a mitges i la setmana que ve, després del pont, continuarem amb la feina.

A banda del que hem fet avui, també volia comentar que, mica en mica, vaig aprenent coses noves en referència a les TIC. Ja sigui a nivell més teòric (competències, capacitats de les TIC en l'Educació Infantil i altres) com a nivell més pràctic (fer servir el photoshop, fer pixilacions, passar documents a PDF... etc). En definitiva, un seguit d'activitats que m'estan ajudant a endinsar-me més en el món dels ordinadors i de tot allò digital. Crec que em serà molt útil en un futur com a mestra!